Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

CAMPINGCARD ACSI 2021 + APP

ACSI-gids inclusief de bijbehorende kortingskaart en app   :      Voordelig kamperen doet u met CampingCard ACSI. Bespaar tot wel 60% op uw overnachtingen in het laagseizoen en bestel de tweedelige CampingCard ACSI-gids inclusief de bijbehorende kortingskaart en app 

17,95 €
Op voorraad
SKU
CAMPINGCARD ACSI 2021 + APP

Profiteer van heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen

Wie wil er nou niet extra voordelig kamperen? Bespaar op uw overnachtingskosten in het voor- en najaar * en neem CampingCard ACSI mee op reis. U kampeert dan namelijk op meer dan 3.400 campings in Europa voor een vast, laag tarief.

Op vertoon van de CampingCard ACSI-kortingskaart profiteert u van korting oplopend tot wel 60% op uw overnachtingen. De tweedelige CampingCard ACSI-gids geeft een overzicht van alle deelnemende campings, inclusief voorzieningen en acceptatiedata.


De voordelen van CampingCard ACSI:

  • Exclusief kampeervoordeel op vertoon van uw CampingCard ACSI-kortingskaart
  • Bespaar tot wel 60% per nacht
  • Meer dan 3.400 deelnemende campings, jaarlijks geïnspecteerd
  • Binnen vier nachten uw aankoopbedrag terugverdiend **
  • Drie kinderen tot en met vijf jaar bij het overnachtingstarief inbegrepen op 656 campings
  • GPS-coördinaten per camping voor een perfecte navigatie

 

CampingCard ACSI is ideaal voor kampeerders die in het laagseizoen op vakantie gaan. Op de deelnemende campings betaalt u voor uw overnachting het vaste, lage tarief van € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht. In de gids staat aangegeven welk tarief de camping hanteert. Kampeert u meer dan vier nachten in het voor- of najaar? Dan kunt u uw aankoopbedrag al terugverdiend hebben. Betaal dus nooit meer te veel voor uw overnachting en bestel CampingCard ACSI.


Bij aanschaf van CampingCard ACSI ontvangt u:

  • De CampingCard ACSI-gids (twee delen) met een overzicht van de deelnemende campings in 2020. Inclusief overzicht van de voorzieningen en GPS-coördinaten per camping.
  • De CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u in het voor- en naseizoen van 2019 op de deelnemende campings korting op uw overnachting krijgt. Gewoon door uw kortingskaart te tonen bij de receptie.

 

* De exacte acceptatiedata verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

** Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

Voordelig kamperen doet u met CampingCard ACSI. Bespaar tot wel 60% op uw overnachtingen in het laagseizoen en bestel de tweedelige CampingCard ACSI-gids inclusief de bijbehorende kortingskaart !  Inclusief app met aanduiding van alle campings uit dit boek. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CAMPINGCARD ACSI 2021 + APP