Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

BIOMEX caravanshampoo

Diamond Biomex is een sterk geconcentreerde multifunctionele super ontvetter, waarmee u op een veilige en efficiënte manier alle afwasbare oppervlakken probleemloos kan reinigen.   Caravans en motorhomes worden in een handomdraai proper gemaakt, ook zwarte strepen verdwijnen als sneeuw voor de zon! 

spray 1 liter 

7,50 €
Op voorraad
SKU
biomex

Diamond Biomex is een sterk geconcentreerde multifunctionele super ontvetter, waarmee u op een veilige en efficiënte manier alle afwasbare oppervlakken probleemloos kan reinigen. 

Reeds jaren heeft Diamond Biomex wereldwijd zijn doeltreffendheid bewezen als industriële reiniger en ontvetter in alle sectoren van de metaal- kunststof- en voedingsindustrie.
Verkrijgbaar in verdunde versie in spuitbus of geconcentreerde versie in 1L, 5L  en 25L.

De toepassingen van dit product zijn eindeloos! Van in de keuken voor het ontvetten van ovens, friteuse of dampkappen tot buitenshuis het reinigen van tuinstoelen, autovelgen en schrobben van klinkers of terrastegels. Dit product is onverbiddelijk voor groenaanslag, vet en ander vuil en dit zonder het beschadigen van de ondergrond. Deze Diamond Biomex is perfect veilig voor iedere ondergrond en is biologisch afbreekbaar. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BIOMEX caravanshampoo