Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

Gently Polish

Door de bijzondere samenstelling maakt de Polish het oppervlak grondig schoon en laat het een beschermlaag achter. En dat allemaal in één behandeling

15,95 €
Op voorraad
SKU
gently polish

GENTLY POLISH

Reinigt en beschermt in één behandeling

Ons meest unieke product voor caravan en camper is Gently Polish. Door de bijzondere samenstelling maakt de Polish het oppervlak grondig schoon en laat het een beschermlaag achter. En dat allemaal in één behandeling! De lakverzegeling zorgt voor bescherming van het behandelde oppervlak die minimaal 6 maanden blijft zitten. Daardoor kan het vuil niet meer zo intrekken. Ook laat Gently Polish het materiaal weer herleven en glanzen.

Krast niet en verwijdert met gemak zwarte strepen, olie, atmosferisch vuil en andere vervuilingen. Gently Polish is te gebruiken op bijna alle oppervlakken en elk type caravan of camper. Zelfs op hamerslag.

Hoe te gebruiken

Goed schudden voor gebruik. Doe ongeveer één eetlepel op een vochtige spons of doek en wrijf kleine oppervlakken gelijkmatig in. Je hoeft niet hard te wrijven of boenen. Poets het behandelde oppervlak vervolgens op met een stevige, droge doek. Hoe beter je het oppoetst, hoe mooier je caravan of camper weet gaat glanzen. Nu op naar het volgende stuk!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gently Polish