Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

HANDDOEKDROGER

157,00 €
Niet op voorraad
SKU
PAX TR 55 CHROOM

Badkamercomfort voor caravan en camper

Speciaal voor de kampeerder, die snel over een droge theedoek of douchehanddoek wil beschikken is er nu een handdoekdroger. Een echte must als badkamercomfort voor de caravan en camper. De PAX handdoekdroger kunt u gebruiken voor de wasruimte van de caravan of camper.

Speciaal voor de kampeerder, die in het voor- en naseizoen snel over een droge theedoek of douchehanddoek wil beschikken is er nu een mini-handdoekdroger. Of wat dacht u van ‘s winters snel drogen van natte kinderhandschoenen? De droger lijkt op een handdoekdroger zoals in de badkamer thuis en biedt ruimte aan 3 handdoeken. Bij wintergebruik zorgt de handdoekdroger bovendien voor een extra warmte in de wasruimte als de PAX continu aanstaat. Uiteraard is de PAX handdoekdroger ook thuis in de badkamer te gebruiken.

Het verbruik is slechts 45 watt op 230 volt. Het gewicht is nog geen 2 kg. In de verpakking bevindt zich een schroefbevestiging voor de caravan of camperwand. Door de bevestiging te draaien kan de 230 volt aansluiting zowel links als rechts gekozen worden.

De handdoekverwarming is ontwikkeld voor natte ruimtes en voorzien van een aan/uit schakelaar en ongeveer 2 meter aansluitsnoer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HANDDOEKDROGER