Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

PEGGY PEG FIX & GO TUBE

de Peggy Peg Fix & Go Tube is nieuw. Voor als er geen haring de grond in kan. Een waterbuis waarmee je luifel of voortent vastzet. Simpel en geniaal.

25,25 €
Op voorraad
SKU
PEGGY PEG FIX & GO TUBE

De Peggy Peg Fix & Go Tube is nieuw. Voor als er geen haring de grond in kan. Een waterbuis waarmee je luifel of voortent vastzet. Simpel en geniaal.

FIX & GO TUBE VERVANGT HARING

Een noviteit, voor het eerst te zien in Essen op de Reise und Camping 2020 beurs. Als je op een te harde ondergrond staat zijn haringen geen optie. Toch wil je je luifel uitzetten en ook vastzetten. Hiervoor is het nieuwe Fix & Go Tube prima geschikt. Je vult een buis met tien liter water. Die buis past in een houder Die past weer in de bestaande Peggy Peg ankerplaat 2.0. Daarmee zet je de buis vast aan de poot van de luifel. Extra klittenbandje eromheen en klaar ben je.

Zo kun je ook op een verharde camperplaats je luifel uitzetten. En staat de caravan een keer op beton is ook de voortent geen probleem. Bijkomend voordeel is dat de buizen amper plek innemen. Ook wegen ze leeg amper iets. Een set – bestaande uit een buis en houder – kost 25 euro. Heb je nog geen ankerplaat moet je die erbij kopen. De gevulde buis weegt 10 kilo.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PEGGY PEG FIX & GO TUBE

Gerelateerde producten