Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

SATFINDER DSF 90 E

Precisierichtsystemen voor digitale satellieten Richtsysteem met 8 satellieten, met weergave van het signaalniveau en elektronische elevatiehoekwijzer van de schotel.
207,00 €
Niet op voorraad
SKU
11110

Precisierichtsystemen voor digitale satellieten Richtsysteem met 8 satellieten, met weergave van het signaalniveau en elektronische elevatiehoekwijzer van de schotel

Gebruiksvoorschriften:

DSF80/E - 1

1) Kies de gewenste satelliet (bijv. ASTRA 19E).

DSF80/E - 2

2) Laat de schotel omhoog gaan totdat de elevatiehoek die bij het gebied waar het voertuig zich bevindt hoort bereikt wordt (zie de hoekmap).

 

DSF80/E - 3

3) Draai de schotel naar het ZUIDEN totdat de DSF80/E een continue pieptoon afgeeft.

DSF80/E - 4

4) Wacht tot de led SAT OK gaat branden om de bevestiging tehebben dat de satelliet waar op gericht is de gekozen satelliet is.

 

DSF80/E - 5

5) Als er op een andere satelliet gericht is dan de satelliet die gekozen is dan gaat de led SAT NOT OK branden en moet de schotel weer gedraaid worden totdat er een nieuwe pieptoon afgegeven wordt en de led SAT OK gaat branden.

DSF80/E - 6

6) Het richten moet geoptimaliseerd worden door zowel de elevatiehoek als de draaihoek van de schotel langzaam te veranderen totdat bij de LEVEL indicatie het maximale aantal leds gaan branden.

.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SATFINDER DSF 90 E