Language:
Toggle Nav
Bel ons

056 299 464

Garantie

2j garantie en service

TRAVEL VISION R7 SINGLE

De Travel Vision R7 is een volautomatische schotelantenne op een driepikkel, op de grond dus in plaats van op het dak gemonteerd.  

De antenne combineert de voordelen van een volautomatische schotelantenne met die van een mobiele schotel. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R7 geheel automatisch de door u gewenste satelliet

1.175,00 €
Op voorraad
SKU
TRAVELVISION R7 SINGLE

De Travel Vision R7 is een volautomatische schotelantenne op een driepikkel, op de grond dus in plaats van op het dak gemonteerd.   De antenne combineert de voordelen van een volautomatische schotelantenne met die van een mobiele schotel. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R7 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R7 eenvoudig overal opstellen.

De R7 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma’s.

De Travel Vision R7 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen middels een Nederlandstalig display en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TRAVEL VISION R7 SINGLE